top of page

WNKL Anniversary

WNKL Surf & Lifestyle bestaat zaterdag 2 april 1 jaar! En dat vieren we uiteraard in stijl. DJ's, BBQ, Ping Pong, good vibes en een hele dikke afterparty!

WNKL Anniversary

Een surf & lifestyle boutique starten op Texel, tijdens een pandemie. Wie had dat gedacht, maar hé, ook dat hebben we weer overleefd. Het is een jaar later en WNKL is hier om te blijven! Zaterdag 2 april vieren wij ons 1 jarig jubileum. Dit doen we uiteraard in stijl. Allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie steun, loyaliteit en overall stoke van het afgelopen jaar. Mede door jullie is het concept leven in geblazen. - Rick Winkel, eigenaar. Gedurende het afgelopen jaar heeft WNKL laten zien meer te zijn dan alleen een winkel voor kleding, surf hardware, en accessoires. WNKL is een community, een plek waar je altijd terecht kan om een goeie plaat op te slingeren, voor koffie, gesprekken over surfen, kunst of een pittig potje ping pong. Om dit alles samen te vatten en jullie te bedanken nodigen wij jullie zaterdag 2 april uit bij de winkel. Er wordt een live-set gedraaid door enkele vrienden van de shop, Smakelijk en Meer verzorgd de bbq en wij de pingpong tafel en een uiteraard een drankje!


We sluiten de dag af met een dikke afterparty tijdens De Huistuin waar al homies van WNKL de nacht vol draaien. De Huistuin is momenteel helemaal uitverkocht, mocht je nog geen ticket hebben maar wil je wel graag mee 's avonds? Kom dan zaterdag 2 april naar de winkel en we regelen een ticket! Want een vriend van WNKL is namelijk altijd welkom op de afterparty! Yeeeeewww, dit wordt stunten. Zorg dat je er bij bent.

WNKL Anniversary

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page