top of page

Spring '21: Tobias Ibelings en de locals.

In een van de laatste weekend van maart, zijn we op pad gegaan om een kleine funky edit te schieten voor de opening van de winkel, om te surfen en om te chillen. Vriend en fotograaf Tobias Ibelings pakte zijn analoog camera's bij elkaar, stapte in de trein vanaf Amsterdam, nam de veerboot en ving het geheel op analoog beeld. Magische dagen op het eiland!

Allereerst: surfen. Voor de video gingen we naar het strand om te kijken of we wat beeld konden krijgen van de boys tijdens het surfen. De golven waren klein, maar Mees zou Mees niet zijn als hij het niet probeerde. Hij ging ongeveer 40 minuten op pad op zijn nieuwe New Amsterdam Surf Association twin-fish terwijl de dames hem vanaf de pier volgde.

Na de korte surfsessie lieten we de jongens op de brommer springen en volgden ze het bos in waar we een tijdje rondhingen. Tobias maakte enkele sicke shots terwijl wij wat childe en snacks verorberde.

We zijn uiteindelijk op weg gegaan naar Den Burg, om te kijken hoe de winkel eruit begon te zien. De jongens namen de brommer en racede met dorst voor een koude goude over het eiland. We volgden met de auto, dorstig en tevreden met de dag.

Special thanks to man the myth the legend: Tobias Ibelings


Featuring: Lara Wahr, Sterre van Sikkeleras, Laurie Limburg Renzo Steffens, Mees Koch, Pieter de Wit

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page