top of page

Nieuwe merken

Nieuwe merken. Sinds de opening van WNKL zijn we constant opzoek naar toffe uitbreidingen van het concept. Zo zijn er in de afgelopen maand enkele unieke merken bij het assortiment toegevoegd die zeker het noemen waard zijn. Ook komen er nog een paar hele toffe samenwerkingen aan!


STANDARD PROCEDURE

Nieuwe merken

Nieuw bij WNKL is Standard Procedure. Geboren onder de barre Australische zomerzon, Standard Procedure, is een nieuwe reeks actuele huidverzorging die is gemaakt om de zwaarste elementen te weerstaan. Opgericht door pro-surfer en lifestyle guru Dion Agius en longtime-friend Zepha Jackson, richt Standard Procedure zich op duurzame productie van huidverzorgingsproducten. Dit zetten de twee vrienden op de markt door een fantastische 70's marketing vibe en vormgeving die perfect in het WNKL plaatje past. Vind de Standard Procedure SPF50 zonnebrand, SPF15 zonnebrand en de Aleo Vera gel in verschillende formaten bij WNKL in de shop!


www.standardprocedure.co


OSSI STUDIO

Nieuwe merken

Als vriendinnen van WNKL mocht OSSI Studio niet ontbreken in ons assortiment. OSSI Studio is een experimentele design studio gevestigd in Utrecht, die diverse lifestyle producten maakt van plexiglass zoals verschillende sierraden en onderzetters. Vanuit een wederzijdse interesse in natuurlijke vormen en het onconventionele gebruik van texturen en materialen is OSSI opgericht door Odine Toering & Sanne Bouman. Beide afgestudeerd als grafisch ontwerpers aan de Hogeschool van Kunsten in Utrecht. OSSI maakt gebruik van plexiglas residuen van grotere bedrijven. Uit dit plexiglass snijden de dames vervolgens natuurlijke en organische vormen om vervolgens sierraden en andere producten van te maken. Vind hun collectie sierraden en de OSSI onderzetters in het assortiment bij WNKL.


www.ossi.studio


KOMONO

Nieuwe merken

Maak je outfit compleet met een vlot montuurtje. Met trots introduceren wij KOMONO als onderdeel van de WNKL merkenlijst.


Dit Antwerpse merk inspireert met stijl, verrast met zijn kleurenpaletten en vooruitstrevende esthetiek. De afgelopen tien jaar brengen ze innovatie en hedendaags design in de wereld van accessoires. Vind een fijn geselecteerd assortiment zonnebrillen bij WNKL. Altijd meer dan 10+ modellen beschikbaar in de winkel!


www.komono.com


BINNENKORT: SURFIN ESTATE

Nieuwe merken

We blijven opzoek naar nieuwe toevoegingen voor WNKL. In Surfin Estate hebben we die toevoeging zeker gevonden! Met trots kunnen we vertellen dat wij vanaf september samenwerken met surfboard en kledingmerk Surfin Estate.


Surfin Estate, opgericht in 2011 door Vincent Lemanceau en Arthur Nelli, was oorspronkelijk een web-journal, dat in 2015 een merk werd met de opening van een boetiek / galerij / showroom in Hossegor, een van de hoofdsteden van surfen in Europa. Met een gemeenschappelijke achtergrond rond zeilen, skateboarden en een zekere expertise van het zee- en surfuniversum, wilden vrienden Vincent en Arthur hun waarden delen over het hele spectrum van de surfcultuur. Surfin Estate kan worden omschreven als een zoete mix van vintage inspiratie en moderniteit, zowel in de benadering van het ontwerp van hun surfplanken als kleding. Waar Vincent zich volledig focust op het ontwerpen en shapen van de surfboards is Arthur het creatieve brein achter de kleding van Surfin Estate. De vrienden doen vrijwel alles zelf. Van de marketing fotografie en videografie, het shapen van de boards, het ontwerpen van de kleding tot het verkopen van beide in de boetiek. Een perfecte verdeling binnen het bedrijf tussen twee vrienden en een passie die ons enorm raakt bij WNKL. Vanaf eind september ligt Surfin Estate met de AW21 collectie bij WNKL. Verwacht high-end stijlen met een strak en comfortabel design. Merino wollen sjaals, turtlenecks, half-zips en meer. www.surfinestate.eu


BINNENKORT: SYMPL SUPPLY CO.

Nieuwe merken

Vanaf eind augustus / begin september hebben wij SYMPL Surf Co. in ons assortiment! Sympl surf supply company produceert een verbazingwekkende reeks surfleashes, tailpads en boardbags. Sympl heeft zich volledig ingezet voor duurzaamheid bij de productie van hun producten, de producten en alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en gebouwd met de gevolgen voor het milieu in gedachten. Het verhaal van Sympl begon in Californië toen ex-prosurfer Erica Hosseini zich afvroeg waar ze zich op moest concentreren als haar competitieve surfcarrière ten einde was. Het resultaat van jaren hard werken en toewijding is SYMPL Supply Co.


www.symplsupplyco.com


 

Naast toffe nieuwe merken kunnen jullie van ons huidige assortiment ook een hoop nieuws verwachten. Zo liggen tussen augustus en september de herfst / winter collecties van zowel Carhartt als New Amsterdam Surf Association bij ons in de winkel. Kom dat zeker checken!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page