top of page

New resident artist: Draagvlak

Zijn werk uit zich in het gebruik van nieuwe materialen en kleuren op decennia oude traditionele stukken zoals de Maria beeldjes en Venus de Milo-hoofden.

New resident artist: Draagvlak

David beter bekend als Draagvlak is student aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Momenteel zit hij in zijn afstudeerjaar van de studie Product Design. Zijn werk toont het gebruik van nieuwe materialen en kleuren op decennia oude traditionele stukken zoals de Maria beelden en de hoofden van Venus de Milo.

New resident artist: Draagvlak

Davids persoonlijkheid vertaalt zich in zijn werk, een kleurrijk persoon die op zoek is naar het ongewone in het leven. We zijn super stoked om zijn werk in onze winkel te hebben. WNKL is de eerste en (voorlopig) enige winkel in Nederland die zijn werk verkoopt. We hebben 3 variëteiten van de Venus de Milo hoofden en 2 variëteiten van de Maagd Maria beelden. David was zo enthousiast om resident artist bij WNKL te zijn dat hij uit zijn comfort zone stapte om de grootste Maria tot nu toe te creëren. Het is een 80 cm hoge Maagd Maria in blauw en roze marmer! Kleuren die gekozen zijn om de balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie te symboliseren. Dit beeld bestaat uit twee stukken van 40 cm en heeft 190 uur 3D-printen gekost voordat er kleur werd toegevoegd.

Kom zijn werk bewonderen in de winkel en volg deze man @draagvlak op instagram. Zijn werk is het perfecte cadeau voor de feestdagen.

Blessed day to you all.


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page