top of page

New brand: Wemoto

Met trots presenteren wij Wemoto als nieuw merk binnen onze brandlist!

Afkomstig uit skate, muziek, kunst en straatcultuur, was en zal hun mentale onderwerp altijd het begrip en de interactie tussen mensen zijn. Het merk wil een merk zijn dat subculturele invloeden combineert met modieuze ontwerpen om stukken te creëren die de waarden van Wemoto vertegenwoordigen.

Het in Frankfurt gevestigde Wemoto viel ons op vanwege de strakke en rustige branding, tijdloze stijlen en goed gebruik van stoffen. De collectie heeft een breed scala aan kleding en accessoires, waardoor het heel eenvoudig was om een ​​unieke collectie te selecteren die geschikt is voor WNKL. Wemoto is voor ons een merk dat voor meerdere doeleinden gekocht kan worden. Of het nu een casual diner is tijdens een avondje uit, een alledaagse outfit of iets meer seizoensgebonden.

Op dit moment is 75% van hun kleding gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen en bijna al hun producten zijn gemaakt zonder dierlijke componenten. Kom eens kijken naar ons fijn geselecteerde onderdeel van de Wemoto collectie.2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page