top of page

Boards bij WNKL

Sinds een tijdje hebben we enkele gloednieuwe custom surfboards te koop in de winkel van high end surf merken.


Christenson Fish

De 5’8 Christenson Fish volledig gepolijst Texels groen is een gegarandeerde nekken breker. Met een klassiek diepe swallow, perfecte outlines en lage rocker is dit een heerlijk boardje om ongekend veel golven op te pakken. Ideaal voor Nederlandse condities. Het board komt het beste tot zijn recht met de FCS Christenson Keels.

Dimensies:

5’8” x 21 1/4” x 2 1/2”

34.8L

FCS 2 twin fin Prijs: € 995,-


Pukas Original Sixtyniner The Original Sixtyniner door Pukas. Een ontwerp door Axel Lorentz. De custom 'Texelse vlag' gradient zorgt ervoor dat dit board een echte eye-catcher is. Met zijn 5'10 en 32.4L is dit een ideaal volume voor Nederlandse surf. Een board dat goed werkt in kleinere surf maar ook zijn mannetje staat in grotere surf buiten de Nederlandse grenzen. Een perfecte daily driver!

Dimensies:

5’10” x 20.25” x 2.50”

32.4L

FCS 2 Thruster Prijs: € 780,-

Pukas La Côte door Axel Lorentz

De La Côte door Axel Lorentz. Een perfecte pretty pink mid-length. Axel heeft dit board ontworpen samen met zijn dochter; beide wouden een board waar zij samen mee konden surfen in verschillende soorten condities.


La Côte is een snel reagerend, veelzijdige mid-length die je gemakkelijk omgooit. Natuurlijk met de voordelen van een mid-lenght; veel foam om te helpen bij het peddelen en om je van elk moment surf te laten genieten.

Dimensies: 7’2” x 21’63” x 3.06”

51.77L

FCS 2 2+1 set up (single, 2+1, twin or thruster)


Prijs: € 829,-


Son Of Cobra Round Twin

Een stylish twin performer. De Round Twin dor Son Of Cobra is een van zijn meest kenmerkende shapes.


Deze moderne twin is ontworpen om een unieke ervaring bij het surfen in de pocket. Het board heeft een unieke dubbele concave die het meest nadrukkelijk aanwezig is dicht bij de rail lijn. Met een hoge volume lijn en lage neus rocker is dit board een echte peddel machine die heel makkelijk van rail naar rail beweegt.

Dimensies:

5’7” x 19.88” x 2.57”

31.6L

Futures twin set up


Prijs: € 720,-SHCKRACK

Heb je tools nodig om je board de ere plek te geven die hij verdient? We hebben een prachtige set bamboe hooks van SHCKRACK te koop in de winkel. De hooks hebben speciaal ontworpen gaten om je wetsuit aan op te hangen.


Bargain Boards

We hebben ook enkele tweedehands boards op voorraad zo nu en dan. Het aanbod hiervan kan je vinden in onze highlight story op Instagram genaamd: 'Bargain Boards'.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page